További kedvenc idézeteim...

Az apokalipszis lovasai

2011.04.02. 19:17

Megfogott a cím, muszáj volt megnézni. Jó döntés volt. Lehet hogy csak a film végi pörgés mondatja ezt velem, de szerintem bőven felülmúlja a film az Imdb-s szavazatokat. Kicsit sémásnak tűnik, hogy apa neveli fiait, mert meghalt az anya és persze nem foglalkozik velük eleget, de útközben nem érezni ezt annyira. Nem akarok a lélektanáról beszélni, mert nem tudom rendesen összeszedni a gondolataimat.
A történet az említett apáról szól, aki különös gyilkosságok után nyomoz. Kiderül, hogy az elkövetők a bibliából ihletett módon ölnek és magukat az apokalipszis 4 lovasának "nevezik". Ahogy halad előre a nyomozás úgy lesz egyre furább a dolog a végére pedig csudajó csattanót kapunk, ami nagyon felfelé befolyásolja a film értékelését legalábbis nálam.

Nálam 10/8
Imdb:   http://www.imdb.com/title/tt0892767/   (5,5)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://frenksztg.blog.hu/api/trackback/id/tr282794303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása