További kedvenc idézeteim...

Transmorphers - Robotinvázió

2011.02.22. 17:31

Nagyon fos! Csak mazochistáknak. Vannak filmek, amik annyira rosszak, hogy már jó: Zohan:) de ez már nem. Rettenetes. Volt egy jelenet, amit kb paint-be meg lehet rajzolni, photo shoppal pedig jobbat lehet. Nem érdemes több szót pazarolni rá.

Nálam 10/1
Imdb:   http://www.imdb.com/title/tt1376460/         (2,5)

Kicsit más: Öcsém ma volt Szombathelyen és hazahozta a vadonatúj motorfűrészünket, egy Husqvarna 357 xp-t. Még nem láttam, de tutira kafa :D Már várom, mikor fogom kipróbálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://frenksztg.blog.hu/api/trackback/id/tr572681133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krezga 2011.02.23. 08:31:16

Transmorphers: ha jól sejtem ez egy Asylum film, nézd csak meg a többi remek filmjüket!:D Amiket láttam, pl.: 2012:Doomsday, 18 year old virgin, Giant Shark vs Mega Octopus. De van tőlük Paranormal Activity feldolgozás (Paranormál Entity asszem), aztán Alien vs Predator feldolgozás (Alien vs Hunter).

Husqvarna: Apumnak és nekem is ilyen fűrészem van, csak jót tudok mondani róla. (most eszembe nem jut a száma, de az enyém is kb ilyen méretű)
süti beállítások módosítása