További kedvenc idézeteim...

A sárkány bosszúja

2011.04.14. 20:21

Nos számomra ez egy “első” film. Mégpedig első indiai, legalábbis amiről tudok..:D
Amit bárki levág ha megnézi a filmet az az, hogy nem amerikai. Pl nincsenek benn feketék, ami ma egy amcsi filmben elképzelhetetlen. Aztán hogy kicsit misztikus, kicsit fura, de valahogy mégis megfogja az embert. Néha én is teljesen felpörögtem és azt vettem észre magamon, hogy vonaton vagyok, szóval nem kellene ennyire beleélnem magam :) Amiből nagyon  sok van: bunyó, persze olyan keleties karatés módon. Egy ember aki mindenkit legyőz, és csak annyit kiabál “Hol vannak az elefántok?”, de ezt se túl sokszor. Kicsit olyan , mind a videójátékok főmonsterei. Nagy nagyobb, legnagyobb, aztán több legnagyobb.
A történet szerint egy thai fiú a főhös aki az ellopott 2 elefántja után megy Ausztráliába az ottani thai maffia feje ellen küzdeni. Ezt nem is nagyon ragozzák túl, csak néhány mellékszereplő kisebb nagyobb epizódja ágazik le. Összességében jó film, nem tipikusan egyszernézős, de nem is fogod hétvégéid ezzel indítani.

Nálam 10/7
Imdb:   http://www.imdb.com/title/tt0427954/   (6,9)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenksztg.blog.hu/api/trackback/id/tr192826682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása