További kedvenc idézeteim...

A pipa

2011.02.12. 23:27

Szeretnék eloszlatni egy tévhitet a pipával kapcsolatban. Egészen pontosan a függőség okozása/nem okozása témaköreben. Azthiszem mondhatom bátran, hogy a pipás tapasztalataimra alapozva igenis tud egyfajta függőséget okozni.Na nem olyan rosszfajta függőséget, tehát nem a szó legszorosabb értelmében vett  függőségről beszélek hanem olyan szolid és csillapíthatatlan vágyról, amit enyhén ittas állapotban elő  tud hívni az emberből a hiánya. Amikor úgy érzed hogy valami még nagyon hiányzik és jön a felismerés, hogy a pipa az ami teljessé teheti az élményt. Így hát fogtam magam és addig kutattam a koliban amíg nem találtam egy kölcsönözhető pipát. Mivel  minden más alkatrészem megvolt hozzá(dohány, szén, kerámia) "csak" üveget és szárat kellett szerezni, ami nem olyan egyszerű, mint ahogy  hangzik még itt a koliban sem. Végülis sikerült ez a lényeg.

SOHA NE PIPÁZZ EGYEDÜL!!! Csak és kizárólag saját felelősségre ha nincs társaság! A baj az, hogy az oxigénhiányos állapotnak egy idő után több a negatív, mint a pozitív hatása.

Ui: Mentás dohányra egészen érdekes íze van a sörnek...  :)

A bejegyzés trackback címe:

https://frenksztg.blog.hu/api/trackback/id/tr182656943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása