További kedvenc idézeteim...

A titkok kulcsa

2011.03.21. 23:32

Még most is ráz a hideg. Ez egy dúrva, nagyon dúrva cucc. Szabályosan félek. Tökéletes csapda. Jesszus ez a film zseniális. De hogy így legyen vége, ez azta... Le vagyok döbbenve, teljesen. Hihetetlen és soha nem is akarom elhinni. Aki nem látta, az feltétlen nézze meg.

Egy idős házaspár keres ottlakó gondnokot. A bácsi szélütést kapott és nem tud beszélni, nem tud járni, gyakorlatilag semmit sem tud maga megcsinálni. Erre az állásra jelentkezik egy fiatal ápolónő. Kap egy kulcsot a házhoz, ami minden ajtót nyit. Amikor ráér elkezd körbenézni talál is egy eldugott ajtót a padláson, és szép sorban derülnek ki dolgok a házaspárról. Nagyon csúnya dolgok, és beszarrsz olyan vége van[pont]

Nálam 10/10
Imdb:   http://www.imdb.com/title/tt0397101/   (6,5)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://frenksztg.blog.hu/api/trackback/id/tr912760851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása